Acest site este de vanzare.
Contact: 0749 041 069
Logare
Utilizator:
Parolă:
Ai uitat parola?

Nu ai cont? Crează-ţi unul, durează numai câteva secunde! Click aici.

e-pets.ro
august 2017
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Cazare cu animale

Asociatia pentru protectia animalelor Robi

Forum - Regulament


Art 1. Doar utilizatorii autentificați pot crea subiecte și adăuga mesaje.

Art 2. Utilizatorii care crează subiecte noi, trebuie să adauge și un mesaj la subiectul creat, în caz contrar acest subiect s-ar putea să fie șters.

Art 3. Nu adăugați mai multe mesaje consecutive. Mesajele consecutive adăugate de același utilizator în decurs de o oră, vor fi cuprinse într-un singur mesaj.

Art 4. Mesajele care conțin linkuri cu intenția de a face reclamă unui site sau unei firme, vor fi șterse. Mesajele fără sens, care au fost adăugate doar pentru a mări numărul mesajelor ale unui utilizator, vor fi șterse.

Art 5. Este interzisă postarea unui conţinut în forum care nu este conform cu legea, sau care este ameninţător, abuziv, hărţuitor, defăimător, vulgar, obscen, rasist sau care invadează intimitatea altor persoane, etc. Subiectele, mesajele care au astfel de conținut, vor fi șterse.

Art 6. Utilizatorii sunt singurii responsabili de conținutul și proveniența subiectelor create și a mesajelor adăugate în forum.

Art 7. Ne rezervăm dreptul de a șterge orice subiect sau mesaj, fără a da vreo explicație utilizatorului care le-a adăugat.

Art 8. Utilizatorii sunt obligaţi să citească acest regulament. În cazul în care nu sunt de acord cu regulile specificate mai sus sunt rugaţi să nu creeze subiecte noi și să nu adauge mesaje. Dacă un utilizator autentificat crează noi subecte și adaugă mesaje în forum, înseamnă că este de acord cu regulamentul acestuia.

Art 9. Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul forumului, în întregime sau parţial, în orice moment, cu sau fără trimiterea unei notificări, în prealabil.

Art 10. În cazul în care un utilizator nu respectă acest regulament, i se va restricționa accesul la forum.