Acest site este de vanzare.
Contact: 0749 041 069
Logare
Utilizator:
Parolă:
Ai uitat parola?

Nu ai cont? Crează-ţi unul, durează numai câteva secunde! Click aici.

e-pets.ro
august 2017
LMMJVSD
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Cazare cu animale

Asociatia pentru protectia animalelor Robi

Galerie imagini - Regulament


Art 1. Doar utilizatorii autentificați pot adăuga fotografii în Galerie imagini. Doar utilizatorii autentificați pot vota aceste fotografii. Oricine poate adăuga comentarii la fotografiile din Galerie imagini.

Art 2. Fotografiile adăugate trebuie să fie proprietatea utilizatorului. Vă rugăm nu adăugați fotografiile altor persoane fără acordul lor și nu adăugați fotografii luate de pe alte site-uri.

Art 3. Fotografiile care sunt neclare, cele care se repetă, cele care sunt asemănătoare sau care nu respectă profilul site-ului e-pets.ro, vor fi şterse.

Art 4. Se acceptă numai fotografiile care nu sunt manipulate digital şi nu sunt compuse din mai multe cadre distincte (colaj).

Art 5. Mărimea maximă acceptată a fotografiilor din Galerie imagini este 2MB şi lăţimea minimă accepatată a fotografiilor este 600 pixeli.

Art 6. Nu se acceptă imagini ofensatoare sau care instigă la ură faţă de animale și nu se acceptă imagini cu animăluțe moarte.

Art 7. Albumele care conțin mai puțin de 3 fotografii si în care nu s-a adăugat nicio fotografie în ultimele 6 luni vor fi șterse iar fotografiile vor fi mutate la Imagini cu animale sau Imagini haioase cu animale.

Art 8. Contează foarte mult calitatea fotografiile şi nu cantitatea lor.

Art 9. Nu se admit comentarii jignitoare la adresa animăluţelor din fotografii, a proprietarilor imaginilor şi nici la adresa celorlalţi utilizatori ai site-ului e-pets.ro. Eventualele dispute sau divergenţe vor fi aplanate de către administratori şi comentariile care nu sunt decente vor fi şterse.

Art 10. Fotografiile zilei vor fi selectate de către administratorii site-ului e-pets.ro și vor fi afișate pe prima pagină a site-ului în ziua respectivă. La această selecție se iau în considerare calitatea fotografiilor și calitățile fotografului, în niciun caz frumusețea animăluțelor.

Art 11. Felicitările vor fi selectate de administratorii site-ului luându-se în considerare calitatea acestora și mesajul pe care îl transmit. Cei care adaugă fotografii în Galerie imagini sunt de acord ca fotografiile lor să fie utilizate ca felicitări - aceste felicitări se pot viziona doar pe site, fotografiile nu se trimit la destinatarii felicitărilor, doar linkul spre acestea.

Art 12. Oricine foloseşte fotografiile din Galerie imagini fără acordul proprietarului, se supune legislaţiei în vigoare.

Art 13. Utilizatorii acordă echipei e-pets.ro gratuit drepturi de licenţă referitoare la utilizarea, modificarea și afişarea publică a aceastor imagini. Imaginile adăugate de utilizatori nu vor fi folosite în scopuri comerciale.

Art 14. Utilizatorii sunt obligaţi să citească acest regulament. În cazul în care nu sunt de acord cu regulile specificate mai sus, sunt rugaţi să nu adauge fotografii în Galerie imagini. Dacă un utilizator autentificat adaugă fotografii în Galerie imagini, înseamnă că este de acord cu regulamentul acestuia.

Art 15. Ne rezervăm dreptul de a modifica acest regulament, în întregime sau parţial, în orice moment, cu sau fără trimiterea unei notificări, în prealabil.